пятница, 1 февраля 2013 г.

А навіщо Україні та Росії Європа …. або Емітація ДЕМОКРАТІЇ



А  навіщо   Україні  та  Росії  Європа ….
або  Емітація  ДЕМОКРАТІЇ


Зараз 2013р. Вже 7 років як  я ходжу в суди, пишу заяви, апеляційні та касаційні скарги, та заяви до  ЄСПЛ з приводу блокування Українським судом моєї судової заяви про визнання батьківства мого прадіда і діда.
Справа № 48929/06 (справа по батьківству мого прадіда і діда за 2006р.), справа № 680030/10 за 2010р. (заборона свідкувати) справа № 25851/06 за 1999р. Любарт-Сангушко Е.А. проти Уряду України.

Весь цей час з 2010р. на мою E-mail пошту від імені президента України В. Януковича на мою адресу надходили замасковані систематичні образи і погрози розправитися зі мною і моєю родиною. Копії загроз природно  направляв в компетентні органи і суд.
З вересня 2012р. за підбурювання колишнього керівника ВССУ Фесенко і природно вказівкою президента В. Януковича моя касаційна скарга від 15.08.2012г. про батьківства мого прадіда і діда: виробництво22-ц-/2090/5272/2012р. справа2-088/11 так і знаходиться без руху і ухвалення судового рішення у ВССУ.
Суддя ВССУ С. Хопта двічі   ЕМІТУВАВ попередній розгляд про прийняття до розгляду моєї касаційної скарги: 31.08. і 24.09.2012р. та  виносив - НЕЗАКОННІ (неповноцінні) судові ухвали не пропускаючи мою касацію на судово касаційний розгляд.
Новий керівник ВССУ С. Міщенко та суддя ВССУ В. Симоненко судовою ухвалою від 10.01.2013р. визнав мою скаргу   обгрунтованою  на незаконність  та  неправильність попередньої судової ухвали судді С. Хопта,  але втаїв  повну  оплату  на  15.12.2012р. (та  даже й переплату)  за  розгляд  моєї  касаційної  скарги.

29.01.2013р. Депутат ВРУ Аваков А. Б. на моє попереднє E-mail звернення запросив мене до себе в приймальню на  вул. Мироносицьку №25  та доручив своїм юристам вивчити з цього судового процесу століття всі мої судові та юридичні документи.
У перебігу цілої години юристи:  Віктор Павлович і керівник приймальні Л.А.Бєлова прискіпливо та скрупульозно порівнювали і вивчали юридичні, платіжні та судові документи і одноголосно визнали мої претензії -  переконливими.
Також визнали, що махінації у цій справі можуть дійсно виходити по команді президента В.Януковича.
Не відпускаючи мене, попросили відразу на місці написати заяву на ім'я депутата ВРУ А. Авакова і доклали копії всіх судових документів, які з вересня блокуються в ВССУ  та не  пропускаються на касаційний розгляд.

Віктор Павлович і керівник приймальні Л. Белова висловили великий жаль, дуже мовляв шкода, що демократична опозиція сім років тому на чолі з президентом В. Ющенком і прем'єр-міністром Ю.Тимошенко  у відношенні моеї судової справи упустили шанс, пішли по шляху грубої фальсифікації, а ось депутат ВРУ А. Аваков, як чесна людина додасть гласності та  направить ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗАПИТ, сприяє  припиненню  ЕМІТАЦІЇ  касаційно судового  розгляду,  відновленню справедливості  по основоположній  судовій справі і зажадає припинення політрепресій, належної фінансової та судової реабілітації.
В даний час адміністрація президента В.Януковича працювати мені не дає. Я і моя сім'я - в Україні, яку створювали з нуля (О) 25поколінь мого роду, залишилися жебраками, голими і босими, ми голодуємо, бідуємо. Всією нерухомою власністю мого прадіда і діда в Західній Україні, включаючи і комерційне використання мого прізвища, незаконно розпоряджається і користується сім'я президентів-демократів Л.Кучми і В.Ющенка.

У мене лише одне питання до Президента Януковича: Як дуже сильно забагатіла Україна і жителі України з 1982-2013р.р. з моменту незаконних  судово- державних репресій (ім'ям УРСР-України) щодо мене як голови роду Князів Сангушків в Україні?
А особливо з 1917р. з моменту підлого  вбивства місцевими жителями в Славуті Хмельницької обл. мого прадіда Князя Любарт-Сангушко Романа-Дем'яна (чотирьох імен) В., привласнення його нерухомої власності і  вбивства його двох синів в 1920 і 1928р.р. в Україні. Жителі України хіба схвалюють кримінальні дії Уряду УРСР-України, стали відчутно багатшими і щасливішими?

Мій прадід у сьомому поколінні дав Україні НАЦІОНАЛЬНОГО ГЕРОЯ - Зиновія (Богдана) Хмельницького.
Мої прадіди в 25 поколінні - Рюриковичі теж дали уряду УРСР-України- Росії  можливість користуватися своїм ім'ям. Але не з метою катування, фальсифікації  і неповаги до своїх  рідних праправнуків.
В  Україні є влучна приказка: Бог не теля,   ВІН  баче з відтеля. Хочу додати: всі злочини уряда щодо праправнуків бачать і мої  почесні  предки.
Я  впевнений,  що  з 1917р. по  цій  причині  нещасна  Україна  як  тяжко  хвора  топчеться  на одному  місці , а  шайка  комуністів  дурить  народ і  жирує.
Ну  як  отримала з 1917-2013р.р..  Україна  та  народ України  - ПОКРАЩЕННЯ ?
Європу,  справедливу  владу   та суд  треба  будувати  у  себе  в  Україні  та  Росії.
Ніякій  Європі  в  сьогочасному  виді  Україна  та  її  влада  не  потрібні….






А навіщо Україні та Росії Європа …. | ХайВей http://t.co/vumRjZM6
h.ua
А навіщо Україні та Росії Європа …..





31.01.2013р. В.Князь Любарт-Сангушко Е.А.






5 комментариев:

  1. 01.02.2013 | 12:54
    Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ

    Прем’єр-міністр України Микола Азаров вважає свободу слова фундаментальною цінністю для українського суспільства та закликає оберігати і підсилювати її, а журналістів – відповідально підходити до об’єктивності, правдивості публікацій. Про це він заявив під час зустрічі з представниками Секретаріату Національної спілки журналістів.
    "Свобода слова для нас дійсно фундаментальна цінність, якої ми набули після трансформації суспільно-політичного ладу, і ми її не повинні ані втратити, ані обмежувати", - сказав Микола Азаров.
    Водночас Прем’єр-міністр закликає ЗМІ подавати достовірну, а не компліментарну інформацію про роботу Уряду.
    "Уряд не просить хвалити свої дії або підтримувати реформи, які він проводить. Для нас ключове – ми передусім достовірність подання інформації", - підкреслив Глава Уряду.
    Прем\\'єр-міністр попросив ЗМІ підтримати реформи, які проводить Уряд, саме об’єктивним висвітленням суспільно-політичних процесів. "Реформи надзвичайно важкі, і завжди можна знайти моменти, що ускладнюють їх проведення", - сказав Микола Азаров. Як приклад він навів реформи в медицині, проведення яких потребує тривалого часу.
    "Можна дискредитувати суть перетворень, що проводяться, а можна знайти моменти, на які влада має звернути увагу. І за таку критику ми тільки подякуємо ЗМІ", - підкреслив він.

    ОтветитьУдалить
  2. Вічних президентів не буває. І Янукович повинен це розуміти. Йому потрібна нормальна, демократична передача влади. Якщо не 2015-го, то 2020-го. Бо тоді однаково доведеться передавати. Ми ж не Казахстан, не Узбекистан і не Саудівська Аравія. Якщо це добровільно, то й наслідки інші, гарантії дають. А якщо у боротьбі, у конфліктах із застосуванням зброї і жертвах - то буде Мубарак, Каддафі або Чаушеску. Гадаю, і сам Янукович про це думає. Навіть якщо він сам досидить до кінця, є "сім'я". Що, залишати їх на розтерзання? ЇХ розірвуть на шматки. І тоді вже ніхто не буде розбиратиметься: що має Саша, а що - Вітя. Все позабирають, залишать голими й босими. Не думаю, що Віктор Федорович хоче, щоб його родина булла жебраками".



    Сергій МІЩЕНКО, народний депутат України
    журнал "Країна" №4 (157) від 31 січня 2013 року

    ОтветитьУдалить
  3. 3.02.2013р. ко мне в гости приходил мой друг Граф Николай Грицай говорит: на районном уровне суд по делу об ОТЦОВСТВЕ ТВОЕГО ПРАДЕДА и ДЕДА однозначно пошёл по пути КРИВОСУДИЯ : НЕ дал оценку твоим многочисленным документам и они таким образом не получили ОЦЕНКИ судом, отказался дать оценку неуважения к суду со стороны родича Пауля Сангушка. Апеляционный суд ХАС,вообще пошёл на грубейшие (ХАМСКИЕ) нарушения ЗАКОНА: НАСИЛЬСТВЕННО, ИГНОРИРУЯ ПРОТЕСТЫ с твоей стороны , ПРОВЁЛ СУД БЕЗ УЧАСТИЯ и даже БЕЗ надлежащего документального УВЕДОМЛЕНИЯ твоего родича и ответчика Пауля Сангушка.
    Это называется - ИЗБИРАТЕЛЬНОЕ ПРАВОСУДИЕ.
    А руководитель ВССУ - по указанию Президента партии РЕГИОНОВ В.Януковича и Правительства , через подчинённых ему судей з сентября 2012г. БЛОКИРУЕТ по сегодняшний день: РАСМОТРЕНИЕ ТВОЕЙ КАСАЦИОННОЙ ЖАЛОБЫ от 15.08.2012г. по делу об ОТЦОВСТВЕ ТВОЕГО ПРАДЕДА и ДЕДА.

    ОтветитьУдалить



  4. Украинское общество в целом является квази-феодальным по характеру отношений между его членами. Человек соотносит себя не с обществом, не с государством, а с сословием, к которому относится.
    Именно поэтому у нас так мало реально значимых государственных праздников и так много сословных – судейских, пожарников, военных, учителей и т.д.
    В этой системе человек не принадлежит себе, а принадлежит сословию, потому коридор его реальной общественной свободы достаточно ограничен. При этом такой коридор постоянно уменьшается.
    Когда человек зависим от кого-то, то он и мыслит мир форматом зависимостей. Раб смотрит на мир глазами хозяина. Правильно говорят, что раб не мечтает о свободе, он мечтает о других рабах.
    Эта мысль очень хорошо иллюстрируется украинской реальностью.
    Кто нами управляет?
    Внуки и правнуки крестьянок и рабочих, которые в 1917 году свергли царский режим.
    Наша элита – грязное зеркало грязного народа. В этом реальная трагедия страны. В Украине элита и народ глубоко взаимосвязаны, где элита воспроизводит самые худшие качества народа, углубляя тем самым его разложение. В идеале элита тянет народ вверх, у нас она тянет вниз.
    Здесь на ум приходит пример из личной жизни.


    Феномен украинского рабства
    Юрий Романенко, "Хвиля" 10:00 4.02.2013


    ОтветитьУдалить

  5. Vadim Tikhonov
    около часа назад с помощью мобильного ·


    К вопросу: А почему мы так хуёво живем?
    Для меня ответ ясен. Виною всему есть демократия- строй который всегда приводит к власти демагогов, наёбщиков и бездельников, получив эту власть, они используют её на своё благо и своих хозяев, в постсоветских странах становятся фактически монархами. С помощью обмана народа, другие негодяи, с помощью демократических механизмов, называемых выборами, смещают предыдущих и всё повторяется. А стабильности и уверенности в будущем, благодаря такому временному, монаршему правлению, нет. Что, соответственно, отражается на благосостоянии простых людей, подданых этого демократического монарха.
    Отсюда вывод, если народ так хочет жить в государстве и иметь верховную власть, мирится с беспределом власть имущих, то правильнее, чтобы была монархия, те кто будет править пожизненно, понимая, что у них никто ничего не отберет, будут более умеренны в своих аппетитах и казна, которая сейчас ими-же разворовывается из-за неуверенности в завтрашнем дне, будет более бережливо и целевым образом использовываться.
    Считаю, что монархия, как зло, меньшее чем демократия, более подходит для Украины и постсоветских республик.

    Нахер демократов, депутатов, мэров!

    ОтветитьУдалить